Publicerad den

Tips för att ha råd med nya modeplagg

Varje säsong kommer det nya modetrender. För dig som är modeintresserad och vill uppdatera din garderob med jämna mellanrum kan det bli kostsamt. Men det finns saker som du kan göra för att få mer pengar över till kläder och mode. Att sälja saker är ett enkelt sätt att få ett extra tillskott i kassan. Att sälja diamanter som du inte använder är ett bra alternativ. Det är dessutom väldigt smidigt.

Mode och kläder som intresse

Att sälja diamanter är betydligt lättare än att sälja fritidsprylar eller kläder du inte längre använder. Istället för att lägga ut en annons kan du beställa hem ett försäkrat brev. Det skickar du sedan tillbaka och inväntar ett prisförslag. Godtar du priset har du pengarna på kontot inom ett dygn. Ett tips är att du gör ett dedikerat konto för dina klädinköp. Samla alla pengar från försäljningarna i en hög och när det dyker upp ett modeplagg du gärna vill ha så kan du ta av ditt sparande. Om mode är ett stort intresse och något som du värdesätter kan du med fördel ha ett sparande som går till det ändamålet.

Matcha modeplagg med din stil

När du ska köpa nya modeplagg är det en bra idé att tänka till. Det är bra om du kan använda plagget du köper tillsammans med andra plagg i din garderob. Det är dyrt att köpa flera nya plagg varje säsong så välj ut plagg som du verkligen fattar tycke för. Inspireras av trenderna som kommer för att sedan komponera ihop dina outfits. Trender kan du använda för att få en extra touch på din egen stil. Din egen stil bör vara den röda tråden och olika trendplagg är grädden på moset. När du har tröttnat på några klädesplagg kan du alltid testa att sälja dem för att få pengar till nya.