Publicerad den

Hösten och vinterns stora modetrender

Sensommaren till trots har redan blickarna inom modevärlden vänts mot hösten och vinterns modetrender. Det kan kännas långt borta att köpa en vinterjacka mitt i sensommaren men tro det eller ej så är vintern strax här. Det finns redan nu massor med snygga och moderiktiga vinterjackor för dam att köpa. En trend som är på väg att göra comeback är bomberjackan. Att köpa en vinterjacka för dam i bombermodell är helt perfekt om du vill vara extra trendig. Det finns även många andra vinterjackor för dam som är trendiga samtidigt som de är varma. Botanisera bland sortimentet av vinterjackor för dam och hitta din favoritjacka redan nu.

Knalliga färger

En färg som är riktigt trendig till hösten är chockrosa. Att bära något klädesplagg i knalligt rosa är helt perfekt om du vill vara moderiktig i höst. Det stora färgbudskapet den kommande hösten och vintern är starka kulörer. Chockrosa är väldigt snyggt att matcha tillsammans med svarta skräddade plagg som exempelvis kavajer och kostymbyxor. Du kan även välja att bära accessoarer i knallrosa. En annan färg som är trendig är rött. Det är också en av säsongens starkaste färgnyheter. Du kan ha rött på alla olika typer av klädesplagg även vinterjackan.

Lägg myskläderna på hyllan

Till hösten och vintern är även stil och klass en trend. Efter att myskläderna har tagit stor plats på modescenen är det nu dags för dem att ta ett steg tillbaka och släppa fram mer eleganta plagg. Skräddade dräkter och välsittande plagg är det du ska satsa på. En dräkt är en bra investering som du kan kombinera och bära på flertalet sätt. Du kan även bära delarna separata.

Minikjolen är en stor trend

Ett annat plagg som gör en storstilad återkomst är minikjolen. Om du ska bära en minikjol i höst ska den helst vara en kortare variant. Du kan bära minikjolen till en kavaj eller blus på kontoret. Om du vill ha en mer avslappnad stil är en sweatshirt till minikjolen perfekt. När det blir kyligare ute kan du bära ett par snygga strumpbyxor under kjolen.

Rutigt för hela slanten

Rutigt är något som också syns mer av under hösten. Det finns oändliga matchningsmöjligheter om du gillar rutigt. Du kan med fördel matcha plagg med rutiga mönster med basfärger som vitt och svart. Om du ska bära rutigt med andra mönstrade plagg är det viktigt att hitta en gemensam nämnare för att du ska få en snygg look.