Publicerad den

Möbler för den moderiktiga

De flesta som är intresserade av kläder och mode brukar också ha ett intresse av heminredning. Det är inte heller ovanligt att man brukar kunna se samma genomgående stil i inredningen där hemma som i klädstilen hos den modemedvetna. Men du som är intresserad av att följa trender kanske också känner igen dig i att du vill förnya din heminredning regelbundet.

Förnya hemmet prismedvetet

Precis på samma sätt som det går att vara modemedveten och prismedveten samtidigt går det alldeles utmärkt att förnya hemmet utan att det tömmer plånboken. Kanske har du en IKEA soffa som du har tröttnat på. Istället för att köpa en ny soffa, som är kostsamt både för miljön och din ekonomi kan du byta klädsel på soffan.

Även för dig som har en utgången modell av Ektorp finns det möjlighet att köpa ny Ikea Ektorp klädsel. Genom att ha flera olika klädslar till din soffa hemma kan du också variera och förnya hemmet regelbundet och uppdatera med varje årstid.

Ett bra tips är att välja heminredning i neutrala färger när det kommer till större möbler. Du kan du enklare kombinera med små detaljer som sticker ut och verkligen följer aktuella trender just nu.

Shopping